FAST ESP support slutter i sommer

FAST ESP logoFAST’s gode gamle virksomhetssøk-plattform, ESP™ har ikke blitt oppgradert eller forbedret siden Microsoft tok over FAST i 2008. Og denne sommeren er det slutt på support og sikkerhetsfikser også.

De fleste ESP brukere har allerede tatt affære og fullført eller i det minste påbegynt et migreringsprosjekt. De som ønsker å holde seg innenfor Microsoft-universet må bytte til Sharepoint. For andre er det en unaturlig løsning, og for flere av disse har vi fasilitert migrering til løsninger basert på Åpen Kildekode, som f.eks. Apache Solr™ eller ElasticSearch™.

Har du fortsatt ikke bestemt deg for hva du skal gjøre? Ring oss for en prat. Vi kjenner ESP ut/inn og også de Lucene baserte løsningne. Vi kan lose dere gjennom en vellykket migrering enten du ønsker å gjøre 10% eller 90% av jobben selv. Se vår migrerings-side for mer info.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *