Apache Solr 3.1 Produktark

Den flunkende nye versjon 3.1 av Apache Solr ble sluppet i går.

Vi har laget et 2-siders Apache Solr produkt-ark som veldig konsist (og vakkert) beskriver høynivå egenskapene til denne populære søkemotoren, inkludert linker til nedlasting og hvordan man kommer igang.

Bruk det for å forklare for business-personer og beslutningstakere hva fri programvare søk er istand til. Dette er den manglende “glansede” brikken i markedsføringen av Solr om du vil.

Du er fri til å gjenbruke dette produktarket i din kommersielle business, da det er lisensiert under Creative Commons BY-SA, som betyr at du til og med kan gjøre endringer så lenge du lar linken og krediten til Cominvent forbli som den er og du også deler dine endringer under samme lisens og på ODF kildeformat.

Last ned Solr 3.1 produktark (PDF).

Og her er Solr 3.1 product sheet master (ODT).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *