Delta i live Solr chat

Har du noen gang behøvd umiddelbar hjelp med Solr/Lucene? Har du enda ikke en supportkontrakt og noen å ringe?

Jeg antar at du allerede er påmeldt mailing-listene og bruker de. Men hva ikke så mange vet er at Solr/Lucene brukermiljøet også drifter en live chat der du kan få hjelp skikkelig raskt, og profesjonelle fra hele kloden deltar. Magien er gjort mulig ved hjelp av en eldgammel teknologi kalt IRC (men IRC var ikke død) og serveren er irc.freenode.net med kanalene #solr og #lucene.

Det finnes mange IRC klienter, og det er nok verdt bryet å installere en hvis du kommer til å bruke det mye. Men for å komme igang har vi i Cominvent satt opp en web-basert IRC chatteside som åpner kanalene #solr og #lucene automatisk for deg.

Gå rett til Solr Chat ved å klikke linken eller på bildet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *