Cominvent først med Solr kurs i Skandinavia

Cominvent er først i Skandinavia til å tilby profesjonell kursing på Åpen Kildekode søkemotoren Apache Solr. Sist uke holdt vi et kurs i Danmark, og vi planlegger faste kurs i Oslo og andre steder på forespørsel.

Kursmateriellet, som er utviklet av Lucid Imagination, er nylig oppdatert til å dekke Solr 1.4, pluss noen tillegg som f.eks. Carrot2 clustring. Kursboka teller mer enn 400 slides, men frykt ikke – det er masse praktiske lab-oppgaver og også tid for spørsmål og svar og interessante diskusjoner, som gjør tempoet behagelig.

Snart kommer også et videregående kurs som tar for seg mer komplekse temaer som ytelses-tuning, skalering, utvikling av plugins og mer. Følg med!

Les mer på www.solrkurs.no og følg oss også på Twitter.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *