Cominvent AS tilbyr profesjonell support for Lucene/Solr

Så du tenker på å adoptere søk basert på åpen kildekode-prosjektene Solr eller Lucene, men nøler på grunn av manglende profesjonell support fra åpen kildekode-miljøet?

Eller kanskje du allerede bruker Apache Solr eller Lucene i din organisasjon og gjerne skulle hatt en ekspert-partner for å støtte deg med din installasjon samt hjelpe deg med å forbedre denne slik at du får enda bedre resultater og ytelse?

Vi i Cominvent AS er eksperter på søk og eksperter på Apahce Solr og Lucene. Da vi er en liten organisasjon har vi til nå ikke tilbudt support-kontrakter. Det er derfor med glede vi nå annonserer at Cominvent AS, gjennom vårt partnerskap med Lucid Imagination, tilbyr norske kunder kommersiell support konsulent-tjenester og kursing. Lucid Imagination var det første kommersielle selskapet som begynte å tilby profesjonell betalt support for Apache Lucene og Solr produktene, og noen av de dyktigste programmererne og ingeniørene på Solr/Lucene er assossiert med Lucid.

Kontakt oss for en prat om dine behov.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *