Cominvent starter som norsk OpenID-tilbyder

OpenID logoCominvent kunngjorde denne uken at vi har startet en ny OpenID tilbyder-tjeneste for norske brukere som vil ha en norsk, kort, enkel å huske, livslang OpenID. Nemlig minOpenID.no.

Nettstedet tilbyr å registrere en ID under en av to domener myid.no eller minopenid.no, helt gratis. MinOpenID.no tar også sikte på å være et sted for generell informasjon om OpenID, med nyttige artikler, guider og nyheter.

Vi har valgt JanRain som leverandør av backend. Dette er folka bak verdens mest populære OpenID tilbyder, nemlig myopenid.com. Vi er en co-branded partner. Dette betyr at både funksjonalitet og sikkerhet er i topp-klasse.

Vi vil gi full frihet til våre brukere. Vi hjelper med å sette opp delegering for brukers eget domene hvis det er ønskelig, og selv om vi ikke tilbyr delegering av myid.no IDen til en annen tilbyder (myopenid.com tillater ikke det), så kan det være at det kommer en dag.

Så besøk siden og test det ut. Vi er åpne for tilbakemeldinger.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *