Skikkelig søk for iPhone

iphone-30-spotlightSom søkespesialist setter jeg pris på skikkelig søk, også på smarttelefonen. De av oss som husker PalmPilot (som jo alle hadde rundt årtusenskiftet), så hadde den en fantastisk global søkefunksjon, med resultater fra alle applikasjoner på samme skjermen. Perfekt! Og nå får vi dette på iPhone også! iPhone OS 3.0 som kommer denne sommeren har Spotlight søk innebygget. Det er implementert som en egen søkeskjerm til venstre for HOME skjermen, og den viser søkeresutlater fra alle applikasjoner på samme side.
Dette er perfekt for å raskt finne den kontakten som du vet bor i Sverige, eller den SMSen (eller var det en e-post?) du skrev forrige uke. Jeg har alltid savnet PalmPilot sitt kraftige søk, og nå kan jeg ikke vente med å se det komme til min iPhone – kun 9 år senere 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *