Cominvent AS lanserer gavekort-portal

Gavekort

Gavekort

Cominvent AS driver gavekort-portalen www.gavekort.no, som først ble lansert i 2006, og relansert før jul 2008.

Gavekort.no er norges største samling gavekort. Fra en enkelt side kan du søke, navigere og finne det gavekortet som passer best for den lykkelige mottaker. Brukerne elsker den, og butikkene elsker den også, da den gir dem bedre eksponering og reklame for deres gavekort.

Både oppføring i portalen og bruk er gratis, sier Jan Høydahl. Vi tror at dette er den moderne måten å bygge opp en stor populær tjeneste med mange fornøyde brukere – gi noe gratis. Og kjernen av tjenesten vil alltid forbli gratis, selv om vi i fremtiden kommer til å prøv å finne måter å tjene penger også.

Besøk www.gavekort.no og se selv!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *